Kuchař
Hotel Olšanka
Praha 3, Táboritská
před 3 dny

Náplň práce

Připravování teplých, studených a dietních pokrmů

Zodpovídání za přesné dodržování receptur, kvality a množství použitých surovin

Rozdělování připravených pokrmů na samostatné porce

Dodržování přísných hygienických standardů a zásad

SOU, výuční list

Zájem o moderní gastronomii

Ochota učit se novým věcem

Nabízíme

Zázemí silné české společnosti

Přátelské a motivující prostředí

Motivační systém finančního ohodnocení

Firemní akce

Zaměstnanecké stravování

Další vzdělávání

Volný vstup na sportoviště (bazén, posilovna)

Požádat
Přidat do oblíbených
Odebrat z oblíbenýcch
Požádat
Můj e-mail
Kliknutím na "Pokračovat", souhlasíte s tím, že neuvoo sbírá a zpracovává vaše osobní údaje, které jste poskytli v tomto formuláři, aby vytvořili neuvoo účet a přihlásili vás k odběru emailových upozornění v souladu s naší Ochranou Osobních Údajů . Váš souhlas můžete vzít kdekoliv zpět, následováním těchto kroků .
Pokračovat
Žádost